Select Page

Minusta

Tervehdys

Olen Lauri Alku, isä, entinen yrittäjä ja viestinnän ammattilainen joka miettii, mitä tehdä nyt kun on iso. Syntyjäni olen Itähelsingistä, josta muutin lapsena maalle, Helsingin maalaiskuntaan (nykyään se tunnetaan nimellä Vantaa). Kävin sitten vähän koulua, ja työelämään kasvoin aikanaan rinta rinnan tietokoneiden kehityksen kanssa. Matka kottaraispöntöstä kaikenlaisiin i-alkuisiin on ollut huikea.

Vuosien varrella on tullut tehtyä monenlaista. Olen pessyt teollisuushallin loistevalaisimia, juontanut omaa radio-ohjelmaa, myynyt lippuja kesäteatterissa, ottanut miljoonia valokopioita, suunnitellut käyttöliittymiä, hakannut halkoja, tuottanut kaikenlaista paperille painettavaa yksittäiskappaleista miljoonapainoksiin, myynyt kelvottomia huonekaluja, esitellyt superfoodia messuilla, toteuttanut kansainvälisen vakuutusalan konsernin verkkomainontaa ja kirjoittanut yhden teatteriarvostelun. Yrittäjänä totuin itsenäiseen työskentelyyn, tiukkoihin aikatauluihin ja epäsäännöllisiin työaikoihin. 7 vuotta asuin Belgiassa, josta muutin syksyllä 2013 perhesyiden takia takaisin Suomeen. Sen jälkeen olen toiminut freelancerina ja ollut mukana erilaisissa sekalaissa projekteissa. Nyt ihmettelen maailmaa hieman rauhallisemmissa merkeissä mutta uudet haasteet kiinnostavat edelleen.

“Think different”, oli aikanaan Applen slogan. Siihen sisältyy suuri viisaus joka on vuosien saatossa tehnyt Applesta maailman arvokkaimman yrityksen. Se on myös ajatus jota itse olen koettanut noudattaa. Erilaisuuden ei kuitenkaan pidä olla itseisarvo, vaan sen on palveltava asetettua päämäärää. Voisiko minun erilaisuuteni hyödyntää Sinua päämääriesi saavuttamisessa?

Ota yhteyttä!